Monday, November 24, 2008

Bye..bye SMKAM


x sangka pulak dpt tukar skolah..
hmmmm... tapi nasib baik dpt ajar grafik kat skolah baru nnt.
so... gudbye smkam..
4 thn yng cukup byk dgn pengalaman, kenangan..
sedih =( gembira =)
rasa sedih nak tggalkan kwn2 cikgu..
byk nasihat & tunjuk ajar yg dpt dr diorang..
ingat lg masa first posting kat smkam, aku sorang je anak dara kat skolah tu.
ramai pulak yg nak rekemenkan.. dgn anak sedara la, kwn.. ngan jiran pun ada.
alhamdulillah skrang x pegang dah title anak dara tu.. mak dara plak. =p
jumpa ngan suami pun masa gi kursus. pengetua yg suruh pegi.
kira paksa rela la...
first year kat skolah tu jugak aku dah sibuk isi borang tukar skolah..
tension kononnya.. klakar je.. nasib baik ada yg bagi nasihat.
keje apa yg xde tekanan...
so lama2, bila dah matang skit dgn dunia perguruan ni.. apa je tekanan,
alhamdulillah bole dihadapi.
tp kadang2 tu merungut gak. ^_~
thn depan start ngajar kat smk khir johari, branang.
x tau la camne keadaan sekolah, cikgu2 ngan student kat sana.
harap2 best macam smkam gak...

No comments:

Post a Comment